Skip to main content
Kies uit alle soorten schoenen

Een greep uit onze collectie

Damesschoenen

Onze damescollectie is met zorg samengesteld. We hebben hierbij rekening gehouden met verschillende toepassingen, smaken en maten, met als doel iedereen van dienst te kunnen zijn. U kunt kiezen uit verschillende sandalen, sneakers, boots en laarsjes van gerenommeerde merken. Allen zeer verschillend, maar met als overkoepelende eigenschappen: gebruik van hoogwaardige materialen, een goede pasvorm, mooie afwerking en volgens de laatste mode.

Herenschoenen

Onze herencollectie bestaat uit een selectie merkschoenen van hoge kwaliteit. Bij het kiezen van de modellen hebben we gekeken naar gebruik van hoogwaardige materialen, een goede pasvorm en mooie afwerking waarbij rekening is gehouden met de laatste mode. Omdat we graag iedereen van dienst willen zijn hebben we gekeken naar verschillende toepassingsmogelijkheden, smaken en maatvoeringen. Bent u op zoek naar een nette veterschoen, casual boot of sportieve sneaker, wij helpen u graag!

Wandelschoenen

Alle schoenen bij Rodico schoenmode staan bekend om hun comfort, maar voor de sportievelingen onder ons bieden wij een mooi assortiment wandelschoenen. Onze keuze is hierbij gevallen op verschillende modellen van de merken Ecco, Lowa en Xsensible Stretchwalker. Deze bieden de juiste ondersteuning tijdens uw wandeling, hike of citytrip en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Wij adviseren u graag bij het vinden van het beste paar, passend bij uw activiteit.

Accessoires

Naast een ruime collectie dames-, heren- en wandelschoenen beschikken wij ook over een klein assortiment accessoires. Maak uw outfit compleet met een mooie riem of portefeuille van H.J. de Rooy. Gaat u op avontuur met uw net aangeschafte wandelschoenen? Ook dan kunnen wij u nog verder van dienst zijn met een paar sportieve sokken van X-SOCKSĀ®.